Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 62g136kcal10.8g0g10.5g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 108g245kcal20.5g0g18.3g0g
Sipuli (kuorittu)46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi154g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi26g92kcal1.6g19.9g0.4g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl31g105kcal0.6g0.9g10.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g5.1kcal0.5g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.6g34kcal0.1g0g3.8g0g
Kaali, valkokaali231g49kcal2.8g7.9g0.5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1364kcal75.2g63.6g89.6g12.6g
Valittu annoskoko680g682kcal37.6g31.8g44.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna340g341kcal18.8g15.9g22.4g3.2g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978