Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)198g159kcal6.7g23.8g4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 198g90kcal6g9.5g3g0g
Kananmuna kuoreton 131g187kcal16.4g0.4g13.4g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala119g381kcal17.9g70.2g3.1g11.9g
Ruokasuola jodioitu 5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g24g176kcal0g0g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g2000kcal94.4g210.8g86g23.8g
Valittu annoskoko680g1000kcal47.2g105.4g43g11.9g
Annoskoko puolitettuna340g500kcal23.6g52.7g21.5g6g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979