Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen75g539kcal0g0g59.9g0g
Sokeri 85g344kcal0g84.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g175g148kcal6.1g22.7g3.7g1.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 150g58kcal0.2g12.2g0.1g2.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g33kcal0g8.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g3188kcal53.2g401.8g146.6g14.8g
Valittu annoskoko680g1594kcal26.6g200.9g73.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna340g797kcal13.3g100.5g36.7g3.7g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.5g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612