Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 158g52kcal1g8.8g0.3g4g
Sokeri 90g367kcal0g90.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g64g223kcal1.1g56.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 138g173kcal15.1g0.4g12.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 127g437kcal13g89.1g1.5g4.5g
Grahamjauho 26g84kcal2.7g15.5g0.6g2.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Leivinjauhe 5.1g8.9kcal0.3g1.9g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g15g50kcal1.2g9.3g0.3g2.9g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 51g360kcal0g0g40.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g3559kcal68.8g556.6g111.6g27.8g
Valittu annoskoko680g1780kcal34.4g278.3g55.8g13.9g
Annoskoko puolitettuna340g890kcal17.2g139.2g27.9g7g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604