Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino94g319kcal21.6g49.7g3.5g5.6g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g9g11kcal0.1g2.2g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl94g36kcal0.9g8.4g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Basilika, tuore 6.3g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g78g191kcal14.1g0.5g14.8g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g156g31kcal0.9g5.2g0.5g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 219g28kcal2.5g2.1g0.4g2.6g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1573kcal81.2g142.6g73.6g16.8g
Valittu annoskoko680g787kcal40.6g71.3g36.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna340g393kcal20.3g35.7g18.4g4.2g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565