Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g96g316kcal10.5g62.2g1.9g5.7g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g135g113kcal1.5g24.7g0.5g2.4g
Omena, keskikokoinen 200g225g77kcal0.4g16g0.7g4g
Marja keskiarvo 225g108kcal1.6g16.2g1.1g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1361g1227kcal28g238.2g8.4g40g
Valittu annoskoko681g614kcal14g119.1g4.2g20g
Annoskoko puolitettuna340g307kcal7g59.6g2.1g10g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437483