Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g66g230kcal8.4g45.8g1.2g2.1g
Atria kevyt jauheliha350g595kcal66.5g0g35g0g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 219g58kcal7.2g6.8g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g2.2g7.7kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g1907kcal175.2g105.6g83g4.2g
Valittu annoskoko681g954kcal87.6g52.8g41.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna340g477kcal43.8g26.4g20.8g1.1g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.8g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147507