Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)108g38kcal1.1g7.5g0.5g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 148g113kcal2.8g22.9g0.3g1.5g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana 27g8.8kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Lanttu 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g56g147kcal6.8g1.2g12.4g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g719kcal23.2g70.6g35.8g9.2g
Valittu annoskoko681g360kcal11.6g35.3g17.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna340g180kcal5.8g17.7g9g2.3g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585