Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa88g24kcal0.5g4.6g0.2g2.2g
Peruna (vanha, kuorittu)175g144kcal3.2g30.8g0.2g1.8g
Paprika, punainen131g34kcal1.2g6g0.5g2.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 175g388kcal30.6g0g29.8g0g
Heinz ketsuppi22g22kcal0.2g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g1275kcal74g102.4g61.8g16.2g
Valittu annoskoko681g637kcal37g51.2g30.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna340g319kcal18.5g25.6g15.5g4.1g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926