Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2400g17520kcal24g24g1920g0g
Kananmuna kuoreton 3520g5021kcal440g10.6g360.8g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g320g1264kcal5.8g310.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)112g11kcal1.7g0g0.7g95.2g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton384g1229kcal88.7g40.3g79.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka64g255kcal0g63.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g50601kcal1120.4g897.4g4722.8g190.4g
Valittu annoskoko6800g25301kcal560.2g448.7g2361.4g95.2g
Annoskoko puolitettuna3400g12650kcal280.1g224.4g1180.7g47.6g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546