Lohikiusaus

Viipaloi lohi paloiksi.

Voitele vuoka.

Laita osa juureksista ja kasviksista vuoan pohjalle ja niiden päälle osa lohisuikaleista.

Laita loput kasvis ja juuressuikaleet lohipalojen päälle.

Sekoita keskenään munat, mausteet, alpro soya sekä vesi.

Kaada seos vuokaan levittäen sitä koko alueelle tasaisesti.

Kallista vuokaa puolelta toiselle mausteiden jaj nesteiden sekoittumiseksi.

Paista aluksi 225 asteessa kiehumiseen saaakka ja pinnan ruskistumiseksi.

ja laske lämpö sitten 175 asteeseen.

Paista uunissa n. reilu tunti, että kasvikset pehmenevät.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g1038g1817kcal197.3g0g114.2g1g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1997g799kcal20g161.7g6g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1118g313kcal12.3g53.7g4.5g33.5g
Kananmuna, omega, kuoreton 451g626kcal56.4g1.4g44.2g0g
Alpro soya light kevyt ruoka, soijakerma 5% (Alpro soya), annos 251g998g649kcal20g32.9g45.9g3g
Vesi, vesijohtovesi 998g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g180g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g8474kcal615.2g512.2g429.8g75g
Valittu annoskoko6800g4237kcal307.6g256.1g214.9g37.5g
Annoskoko puolitettuna3400g2119kcal153.8g128.1g107.5g18.8g
Arvot/100g100g62kcal4.5g3.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393603