Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 616g1364kcal107.8g0g104.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1078g2453kcal204.8g0g183.2g0g
Sipuli (kuorittu)462g125kcal6g22.2g0.9g7.9g
Lihaliemikuutio Maggi15g43kcal1.4g1.1g3.5g0g
Vesi1540g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi262g916kcal15.7g198.9g4.5g6g
Kuohukerma,valio,2dl308g1047kcal6.2g9.2g107.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen154g51kcal5.1g7.5g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Voi 46g335kcal0.5g0.2g37.6g0g
Kaali, valkokaali2310g487kcal27.7g78.5g4.6g48.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g13642kcal750.4g635.2g893.6g124.8g
Valittu annoskoko6800g6821kcal375.2g317.6g446.8g62.4g
Annoskoko puolitettuna3400g3410kcal187.6g158.8g223.4g31.2g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978