Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4664g6702kcal746.2g0g415g0g
Rypsiöljy 378g3340kcal0g0g377.7g0g
Purjosipuli 560g128kcal10.1g13.4g1.1g11.8g
Tilli, tuore 933g279kcal34.4g8.4g7.5g19.6g
Korppujauho 140g512kcal14.7g104.8g1.4g7.4g
Ruokasuola jodioitu 121g3.1kcal0.8g0g0g0g
Valkopippuri 9g26kcal1g4g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13608g21983kcal1614.4g261.2g1605.8g82.4g
Valittu annoskoko6804g10991kcal807.2g130.6g802.9g41.2g
Annoskoko puolitettuna3402g5496kcal403.6g65.3g401.5g20.6g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230