Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 2800g2171kcal491.7g0g19.6g0g
Tomaatti 2625g598kcal14.7g90.6g7.9g36.8g
Öljy210g1890kcal0g0g210g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 420g1122kcal35.6g194.4g17.7g16g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.700g1953kcal210g10.5g119g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13608g15545kcal1507g601.8g749.4g113g
Valittu annoskoko6804g7773kcal753.5g300.9g374.7g56.5g
Annoskoko puolitettuna3402g3886kcal376.8g150.5g187.4g28.3g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147221