Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g3728g8500kcal708.4g0g633.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu140g84kcal1.4g6.3g5.6g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)466g1724kcal64.8g337.9g11.7g19.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g932g280kcal9.3g51.3g5.6g14g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 839g1908kcal42.4g147.1g118.1g48.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste699g2517kcal202.7g11.9g195.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13608g30024kcal2058g1109g1941g163.6g
Valittu annoskoko6804g15012kcal1029g554.5g970.5g81.8g
Annoskoko puolitettuna3402g7506kcal514.5g277.3g485.3g40.9g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308