Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1497g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 150g112kcal19.6g1.6g0.6g10.3g
Suola, annos 3g37g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3294g11857kcal428.2g2305.4g69.2g115.3g
Sokeri 60g243kcal0g59.8g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 299g1589kcal0.9g1.5g179.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha674g1118kcal128g0g67.4g0g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Ohrasuurimo 120g386kcal9.9g75.6g2.4g9.1g
Lihaliemi laimennettu 299g57kcal0g9g1.8g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl225g2021kcal0g0g224.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13608g34845kcal1177g4920.2g1091.8g274.6g
Valittu annoskoko6804g17422kcal588.5g2460.1g545.9g137.3g
Annoskoko puolitettuna3402g8711kcal294.3g1230.1g273g68.7g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334