Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3854g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 424g139kcal2.6g23.6g0.8g10.8g
Poronliha, paistettu 1156g2313kcal286.9g0.1g130g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1285g514kcal12.8g104.1g3.9g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g72g86kcal1.8g4.3g6.5g1.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13608g6103kcal608.2g264.2g282.4g23.8g
Valittu annoskoko6804g3052kcal304.1g132.1g141.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna3402g1526kcal152.1g66.1g70.6g6g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305