Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi14g29kcal1.2g5.3g0.4g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Hirvenjauheliha oma saalis94g105kcal20.7g0g2.8g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g721kcal50.8g68.8g26g11.4g
Valittu annoskoko681g361kcal25.4g34.4g13g5.7g
Annoskoko puolitettuna341g180kcal12.7g17.2g6.5g2.9g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467