Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g444kcal35.1g0g34g0g
Kesäkurpitsa zucchini 351g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss20g67kcal4.4g0g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g331kcal2g3g35.1g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g10g39kcal3.3g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g1886kcal93.6g23.6g157.8g5g
Valittu annoskoko681g943kcal46.8g11.8g78.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna341g472kcal23.4g5.9g39.5g1.3g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134