Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen75g540kcal0g0g60g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g175g149kcal6.1g22.7g3.7g1.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 150g58kcal0.2g12.2g0.1g2.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g34kcal0g8.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1363g3195kcal53.2g402.8g147g14.8g
Valittu annoskoko682g1598kcal26.6g201.4g73.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna341g799kcal13.3g100.7g36.8g3.7g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612