Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 180g298kcal30.1g0g19.8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Maustekurkku90g15kcal0.6g2.7g0.1g1.6g
Kalaliemi laimennettu 180g5.4kcal0g0.5g0.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 68g201kcal12.5g1.7g16.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g163kcal1g1.5g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1363g1430kcal90.6g23.2g108.4g7.4g
Valittu annoskoko682g715kcal45.3g11.6g54.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna341g358kcal22.7g5.8g27.1g1.9g
Arvot/100g100g105kcal6.6g1.7g8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270195