Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g203g122kcal3g26.4g0.2g1.8g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g56g76kcal6.2g7.3g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 282g178kcal8.5g13.5g9.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)85g107kcal9.3g0.3g7.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima23g88kcal6.5g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1363g1159kcal67.8g98.2g53.6g4.8g
Valittu annoskoko682g580kcal33.9g49.1g26.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna341g290kcal17g24.6g13.4g1.2g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915