Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto225g428kcal17.6g7.7g36.1g0g
Katkarapu, rainbow282g282kcal64.8g0g2.5g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g169g178kcal5.9g34.1g1.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1363g1775kcal176.6g83.6g80.6g6.8g
Valittu annoskoko682g887kcal88.3g41.8g40.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna341g444kcal44.2g20.9g20.2g1.7g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265