Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)113g90kcal21.4g0g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g70g197kcal13.4g0g15.5g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g211g338kcal3.4g25.4g0.4g4.2g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g5.6g15kcal0.6g1.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1363g1280kcal77.6g53.6g33.8g8.4g
Valittu annoskoko682g640kcal38.8g26.8g16.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna341g320kcal19.4g13.4g8.5g2.1g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455