Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1800g631kcal83.2g35.1g5.4g45g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)30g75kcal3.3g0.9g6.6g0.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g240g672kcal45.6g0g52.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g750g900kcal25.5g27g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13620g5281kcal324.6g160.6g341g103.2g
Valittu annoskoko6810g2641kcal162.3g80.3g170.5g51.6g
Annoskoko puolitettuna3405g1320kcal81.2g40.2g85.3g25.8g
Arvot/100g100g39kcal2.4g1.2g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109746