Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2663g423kcal20g53.3g2.7g53.3g
Parsakaali brokkoli 1065g373kcal49.2g20.8g3.2g26.6g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 53g173kcal4.8g7.5g13.8g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2663g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 80g222kcal1.6g2.4g22.4g0g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g2540kcal158.8g196.2g85.4g170.8g
Valittu annoskoko6816g1270kcal79.4g98.1g42.7g85.4g
Annoskoko puolitettuna3408g635kcal39.7g49.1g21.4g42.7g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142743