Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1197g7539kcal0g0g837.6g0g
Sokeri 814g3303kcal0g812.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g153kcal0g37.9g0g0g
Leivinjauhe 29g51kcal1.5g10.9g0g0.1g
Maissitärkkelys 268g955kcal0.9g230.5g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2178g7473kcal221.9g1524.5g26.1g76.2g
Soijamaito (alpro soja)479g235kcal17.7g17.7g10.5g0g
Mansikkahillo 550g1246kcal3.1g296.9g0.6g5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)192g1206kcal0g0g134g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu211g74kcal1.1g17.9g1.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g862g3446kcal0g861.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g51359kcal492.4g7621.6g2023g162.6g
Valittu annoskoko6816g25679kcal246.2g3810.8g1011.5g81.3g
Annoskoko puolitettuna3408g12840kcal123.1g1905.4g505.8g40.7g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423