Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 799g785kcal24.5g159.2g2.6g8.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1199g1990kcal227.8g0g119.9g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl20g180kcal0g0g20g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1479g518kcal14.8g100.5g7.4g20.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.4g6kcal0.3g0g0.5g0g
Maito, Kevyt2398g1103kcal76.7g115.1g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g111.9g1.9g5.6g
Juustoraaste emmental punaleima599g2338kcal173.8g0g179.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g15022kcal1072.6g988.8g736.8g74.2g
Valittu annoskoko6816g7511kcal536.3g494.4g368.4g37.1g
Annoskoko puolitettuna3408g3755kcal268.2g247.2g184.2g18.6g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264522