Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl3198g10874kcal64g95.9g1119.3g0g
Sokeri 340g1379kcal0g339.5g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja1599g2559kcal116.7g255.8g111.9g0g
Lakka1599g672kcal22.4g124.7g8g59.2g
Liivate 80g279kcal68.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g31524kcal543.2g1631.8g2478.6g118.4g
Valittu annoskoko6816g15762kcal271.6g815.9g1239.3g59.2g
Annoskoko puolitettuna3408g7881kcal135.8g408g619.7g29.6g
Arvot/100g100g231kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843