Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3991g1317kcal131.7g195.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1596g5477kcal162.7g1117.4g19.2g55.9g
Rypsiöljy 343g3035kcal0g0g343.2g0g
Kananmuna kuoreton 678g968kcal84.8g2g69.5g0g
Sokeri 200g810kcal0g199.3g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g23213kcal758.4g3028.4g863.8g111.8g
Valittu annoskoko6816g11607kcal379.2g1514.2g431.9g55.9g
Annoskoko puolitettuna3408g5803kcal189.6g757.1g216g28g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071