Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3599g1000kcal42.8g146.1g7.2g75.6g
Sokeri 306g1242kcal0g305.6g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g480g149kcal0g48g0g0g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g4822kcal88.6g1005.6g14.6g152g
Valittu annoskoko6816g2411kcal44.3g502.8g7.3g76g
Annoskoko puolitettuna3408g1206kcal22.2g251.4g3.7g38g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227