Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g1400g4620kcal224g868g28g84g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto700g1960kcal133g0g154g0g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1750g525kcal17.5g105g3.5g17.5g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1400g2380kcal266g0g140g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos35g252kcal0.2g0.2g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13636g20257kcal1319.2g2045.2g730.2g235.8g
Valittu annoskoko6818g10129kcal659.6g1022.6g365.1g117.9g
Annoskoko puolitettuna3409g5064kcal329.8g511.3g182.6g59g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957