Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka14g12kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g74g26kcal0.7g5g0.4g1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g100g35kcal1g6.5g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Kiinankaali 170g34kcal2.7g3.8g0.5g1.5g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6g6kcal0.4g1g0g0.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1364g420kcal12g46g20.6g8.2g
Valittu annoskoko682g210kcal6g23g10.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna341g105kcal3g11.5g5.2g2.1g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428929