Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 196g324kcal32.9g0g21.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 24g62kcal6.4g0g4.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 140g463kcal2.8g4.2g49.1g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g315g110kcal5.7g20.2g0.6g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1365g2045kcal95.6g48.8g164.8g20.2g
Valittu annoskoko682g1023kcal47.8g24.4g82.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna341g511kcal23.9g12.2g41.2g5.1g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481