Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g210g315kcal35.7g0.8g18.5g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g225g128kcal3.1g27.9g0.4g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi23g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1365g891kcal78.2g58g37.8g0g
Valittu annoskoko683g445kcal39.1g29g18.9g0g
Annoskoko puolitettuna341g223kcal19.6g14.5g9.5g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.2g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902