Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1502g1609kcal347g0g22.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1202g1599kcal101.4g211.5g24g60.1g
Rypsiöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 1803g960kcal19.1g191.1g1.8g34.3g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g60g213kcal10.7g26.6g13.4g6.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Curryjauhe (-), annos 5g50g163kcal5g25g5g5g
Valkosipuli 100g109kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Ruokakerma 5%, Valio2003g1302kcal30g84.1g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13640g12939kcal1043.6g1141g436.4g215.6g
Valittu annoskoko6820g6470kcal521.8g570.5g218.2g107.8g
Annoskoko puolitettuna3410g3235kcal260.9g285.3g109.1g53.9g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087