Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke851g851kcal153.2g0g25.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2003g1525kcal37.7g310.5g4g20g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 2504g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 10g31kcal1g3.4g1.4g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1252g751kcal12.5g56.3g50.1g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13640g6436kcal413.8g759.6g162.8g62g
Valittu annoskoko6820g3218kcal206.9g379.8g81.4g31g
Annoskoko puolitettuna3410g1609kcal103.5g189.9g40.7g15.5g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736