Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)433g117kcal5.6g20.8g0.9g7.4g
Kidneypapu, suolaliemessä451g496kcal35.1g81.1g2.3g36g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g721g692kcal57.7g100.9g5.8g57.7g
Paistijauheliha nauta 5%1802g2325kcal374.8g0g90.1g0g
Rypsiöljy 101g892kcal0g0g100.9g0g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Paprika punainen 721g211kcal6.8g32.4g2.9g13.7g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g18g3.6kcal0g1.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1333g467kcal13.3g90.7g6.7g18.7g
Vesi, vesijohtovesi 721g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g252g187kcal11.4g32.5g0.5g0g
Persilja 216g59kcal3g2.4g0.4g17.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13644g11013kcal1024g741.6g421.6g303.8g
Valittu annoskoko6822g5507kcal512g370.8g210.8g151.9g
Annoskoko puolitettuna3411g2753kcal256g185.4g105.4g76g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886