Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 175g188kcal40.4g0g2.6g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g88g63kcal2.2g14.7g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Timjami 1.7g4.9kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Punaviini 44g31kcal0.1g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g13g15kcal0.1g3g0g0g
Ruusukaali 175g43kcal2.4g3.4g0.9g4.4g
Pinaatti 175g23kcal2.8g0.7g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1367g829kcal97.4g47.4g17.4g15.8g
Valittu annoskoko683g414kcal48.7g23.7g8.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna342g207kcal24.4g11.9g4.4g4g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301680