Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4200g13865kcal84g126g1470g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen840g277kcal27.7g41.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g700g2800kcal0g700g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g840g538kcal29.4g1.7g210g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g252g822kcal18.9g136.1g17.6g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g36603kcal320g2010g3395.2g13.2g
Valittu annoskoko6832g18301kcal160g1005g1697.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna3416g9151kcal80g502.5g848.8g3.3g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761