Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1752g2978kcal350.4g0g175.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g3153g5108kcal264.9g378.4g249.1g148.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1752g2102kcal40.3g84.1g175.2g0g
Rypsiöljy 175g1549kcal0g0g175.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g23475kcal1311.2g925g1549.4g296.4g
Valittu annoskoko6832g11738kcal655.6g462.5g774.7g148.2g
Annoskoko puolitettuna3416g5869kcal327.8g231.3g387.4g74.1g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257