Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4000g1320kcal132g196g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1600g5490kcal163g1120g19.2g56g
Rypsiöljy 344g3042kcal0g0g344g0g
Kananmuna kuoreton 680g970kcal85g2g69.7g0g
Sokeri 200g812kcal0g199.8g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g23268kcal760g3035.6g865.8g112g
Valittu annoskoko6832g11634kcal380g1517.8g432.9g56g
Annoskoko puolitettuna3416g5817kcal190g758.9g216.5g28g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071