Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus47g149kcal5.6g0.2g14g0g
Herne 1166g804kcal59g109.1g4.7g36.1g
Vesi4664g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 933g2065kcal163.2g0g158.6g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g6036kcal455.6g218.6g354.6g72.2g
Valittu annoskoko6832g3018kcal227.8g109.3g177.3g36.1g
Annoskoko puolitettuna3416g1509kcal113.9g54.7g88.7g18.1g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061