Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)3385g1083kcal111.7g152.3g0g0g
Sokeri 1016g4122kcal0g1014.5g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen451g3250kcal0g0g361.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1980g6795kcal201.8g1386.1g23.8g69.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g30498kcal627g5105.8g769.8g138.6g
Valittu annoskoko6832g15249kcal313.5g2552.9g384.9g69.3g
Annoskoko puolitettuna3416g7625kcal156.8g1276.5g192.5g34.7g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172