Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g228g787kcal17.8g88.9g38.5g4.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g120g29kcal2.2g3.6g0.6g2.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus30g105kcal4.2g0.1g9.6g0g
Oivariini vähärasvainen3g17kcal0g0g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 120g396kcal2.4g3.6g42g0g
Kananmuna kuorineen punnittu66g83kcal7.3g0.2g5.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g30g105kcal2.1g6g8.1g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g60g90kcal9.6g0.6g5.4g0g
Purjosipuli 27g6.2kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g3234kcal92.2g207.2g224g15g
Valittu annoskoko684g1617kcal46.1g103.6g112g7.5g
Annoskoko puolitettuna342g809kcal23.1g51.8g56g3.8g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.1g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373697