Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi453g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g23g2.3kcal0.3g0g0.1g19.3g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g13g45kcal5.6g5g0.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale34g20kcal3.4g1.7g0.1g24.8g
Manteli, jauhettu, n. 1dl159g954kcal38.2g10.5g85.6g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g2044kcal95g34.4g173g110.4g
Valittu annoskoko684g1022kcal47.5g17.2g86.5g55.2g
Annoskoko puolitettuna342g511kcal23.8g8.6g43.3g27.6g
Arvot/100g100g149kcal6.9g2.5g12.6g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174