Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali316g67kcal3.8g10.7g0.6g6.6g
Jauheliha, sika-nauta 90g200kcal15.8g0g15.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g7.2kcal0.4g0.5g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen101g34kcal3.3g5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)23g18kcal0.2g1g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.4g25kcal0g0g2.7g0g
Siirappi 4.5g14kcal0g3.3g0g0g
Ohrasuurimo 19g62kcal1.6g12.1g0.4g1.5g
Bataatti, kuorittu 79g64kcal1.2g13.3g0g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g1083kcal61.8g92g49.6g21g
Valittu annoskoko684g542kcal30.9g46g24.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna342g271kcal15.5g23g12.4g5.3g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704