Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g120g638kcal5.9g62.1g38.2g0g
Kananmuna kuoreton 239g341kcal29.9g0.7g24.5g0g
Sokeri 129g521kcal0g128.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %90g489kcal0.9g0.9g53.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g169kcal5g34.5g0.6g1.7g
Kaakaojauhe, X-tra6g22kcal0.2g5g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g10g53kcal0.5g5.1g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Kaakaojauhe, X-tra0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g4720kcal90.8g501.2g253.8g3.6g
Valittu annoskoko684g2360kcal45.4g250.6g126.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna342g1180kcal22.7g125.3g63.5g0.9g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840