Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 135g982kcal1.6g0.5g110.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 147g504kcal15g102.8g1.8g5.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 126g159kcal13.9g0.3g11.4g0g
Sokeri 77g312kcal0g76.7g0g0g
Banaani, kuorittu 181g157kcal1.9g33g0.7g3.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g9g28kcal1g5.4g0.6g2.5g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g4315kcal67.8g444.2g249.2g21.8g
Valittu annoskoko684g2157kcal33.9g222.1g124.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna342g1079kcal17g111.1g62.3g5.5g
Arvot/100g100g316kcal5g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700