Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 297g668kcal20g120.9g4.2g32.7g
Voi 113g816kcal1.3g0.5g91.5g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 113g149kcal3g3.6g13.5g0g
Maustekurkku113g19kcal0.8g3.4g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g3401kcal57.4g271.4g219.2g71.2g
Valittu annoskoko684g1700kcal28.7g135.7g109.6g35.6g
Annoskoko puolitettuna342g850kcal14.4g67.9g54.8g17.8g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534